Digital Eğitim E-Öğrenme

Dijital Eğitim – E-Öğrenme Nedir?
Günümüz çocuklarının hızla gelişen teknolojiye paralel olarak teknolojik araçları daha çok oyun amaçlı kullandıklarını görüyoruz. Bu gerçekten yola çıkarak Eksen Okulları olarak eğitimde yeni bir çağ başlattık. Çocuklarımızın dijital teknolojiyi sadece oyun amacıyla değil öğrenimde de kullanabilmelerini sağlayarak, öğrenmeyi daha eğlenceli bir süreç haline getirdik. Aynı zamanda daha kalıcı bir öğrenme sağlayan bu yöntemin amacı çocuklarımızı yaparak, yaşayarak, oynayarak ve eğlenerek öğrenen çocuklar olarak yetiştirmektir.
Dijital Eğitim E-öğrenme, öğrenen bireylerin İngilizce öğrenmeyle ilgili uygulamalar, konular, kitap okuma, dinleme, izleme, doğru telaffuz(pronunciation), eğitici her türlü etkinlikler, öğrencinin konu eksikliklerini kendisinin bulup giderdiği en modern uygulamalardır. E-Öğrenme öğrenen bireye öğrenmeyi öğrenme’yi kazandırır. Düzenli olarak e-öğrenme uygulamasını kullandırmak öğrenci kazanımlarının maximum düzeyde artmasını sağlar. İngilizce ile daha fazla zaman geçirdiğinden kazanımları da kalıcı hale gelir. E-Öğrenme’de dil öğretmeni rehber,gözlemci,danışman konumundadır , öğrencinin gelişimine hizmet eden ödevler verir ve öğrencisini sürekli takip eder.
Dijital Eğitim – E-Öğrenme ile:
· Daha keyifli öğrenme,
· Öğrenmenin sınıf dışına çıkarak günlük yaşama yayılması,
· Öğrenme stiline ve farklı öğrenme ihtiyaçlarına uygun bilgi kaynaklarına anında erişim,
· Teknolojiyi öğrenme amaçlı olarak kullanabilmek,
· Yaratıcılığı geliştirme,
· Disiplinler arası çalışma ve araştırma,
· Kültürlerarası farklılıkları tanıma ve bu farklılıklara saygı duyma,
· ‘Öğrenmeyi öğrenmek’ konusunda daha fazla sorumluluk alma,
· Eğitim amaçlı sınırsız uygulamaya ulaşarak kavraması zor konuları etkileşimli bir biçimde kolayca kavrayabilme,
· Dijital kitaplardan en güzel şekilde yararlanmayı sağlar.