Neler Yapıyoruz

• Eğlenerek öğrenen ve eve gittiğinde okulunu özleyen bireyler yetiştiriyoruz.

• Günün ilk 15 dakikasını kitap okumaya ayırıyoruz.

• Haftanın 5 günü eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ediyoruz.

• Hafta içi 5 gün ders saatlerimizi 9 a çıkartarak ( 7 saat ders + 2 saat etüt ) daha iyi bir eğitim vermeyi hedefliyoruz.

• Haftanın dört günü  8 saatimizi ödev saati olarak ayırıyoruz. Öğrencilerimize ödev ve soru çözme çalışmalarını öğretmenlerinin gözetiminde yapma fırsatı sunuyoruz.

• İngilizce dil eğitimine önem veriyor. İşitsel, görsel ve uygulamalı yapılan derslerimizle çocuklarımıza İngilizce konuşturmayı hedefliyoruz.

• 2 haftada bir yaptığımız mini sınavlarımız ile çocuklarımızı değerlendiriyor ve ailelerine bilgilendirme yapıyoruz.

• 5.6.7. Sınıf öğrencilerimizin dinlenebilmesi için cumartesi günlerini sosyal etkinlik faaliyetleri ile değerlendiriyoruz.

• Cumartesi günleri sosyal etkinlikler haricinde birebir derse ihtiyaç olduğunda öğrencilerimize birebir dersler vermekteyiz.

• Sınıflarda koçluk sistemimiz ile öğrencilerimizi yakından takip ediyoruz.