Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

Okul Dışarda Günü

Mayıs 21 @ 08:00 - 17:00

Açık havada öğrenmeyi, oynamayı kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir kampanyadır. Açık havada öğrenim çocukların sağlığını iyileştirir, öğrenme ile arasındaki ilişkiyi güçlendirir ve çevreleriyle daha kuvvetli bağlar kurmasını sağlar. Oyun oynamak yalnızca dayanıklılık, ekip çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda çocukların çocukluklarından zevk almalarının merkezinde yer alır. Çünkü oyun, çocuğun en öncelikli uğraşıdır. Bu küresel etkinlikte dünyanın dört bir yanından bir çok okul sınıflarını açık havaya taşır ve derslerini oyun yoluyla işler. Okulumuz öğrencileri de 17 Mayıs Cuma günü seviyelere göre farklı ders etkinliklerini okulumuzun açık alanlarında deneyimleyerek keyifli vakit geçirdiler.

Detaylar

Tarih: