Description

Bursluluk Sınavı Kayıt Formu

Bursluluk Sınavı (4.5.6.7. Sınıf) Başvuruları için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.​

Özel Eksen Okulları Bursluluk Sınavı şartnamesini kabul ettiğimi beyan ederim.

Sayın Veliler ve Öğrenciler, lütfen  şartnameyi  dikkatlice okuyunuz. Sınava giren her bir öğrenci ve velisi, sınav başvurusunu yapmakla birlikte işbu şartnameyi okuduğunu ve şartlarını aynen kabul ettiğini beyan ve taahhüt etmiş sayılır. Sınava iştirak ettikten sonra, bu şartnameye itiraz edemez.

Sınav Şartları

• sınav 4. sınıflar için 23.03.2019 tarihinde saat 10:00 da tek seansta, 24.03.2019 tarihinde 5. sınıflar 12:00da, 6. sınıflar 14:00da, 7. sınıflar saat 09.30 da olmak üzere 3 seansta yapılacaktır. sınav toplamda 2 günde 4 seans şeklinde olacaktır.
  • özel eksen okulları bursluluk sınavına 4., 5., 6. ve 7. sınıf kademelerinde okuyan tüm öğrenciler katılabilir.
  • bursluluk sınavı için başvurular kontenjanla sınırlıdır.
  • burs, 2019-2020 eğitim-öğretim yılına kayıt yaptıran öğrenciler için geçerlidir, devam eden yıllarda kullanılamaz.
  • bursluluk sınavı için başvurulardan ücret alınmayacaktır.
  • başvuruda belirtilen öğrencilerin sınava katılmamaları durumunda yerlerine başka öğrenciler giremez.
  • sınavda cep telefonu, hesap makinesi, pergel, cetvel gibi araçlar kullanılamaz.
  • sınav sonrası sınav kitapçıkları dağıtılmayacaktır.
  • sınava katılan öğrencilerin sınava girişte kimlik ve sınav giriş belgelerini (.pdf) yanında bulundurmaları gerekmektedir. sınav giriş belgesi ve kimlik belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmazlar.
  • sınav yeri, sınav salonu ve sınav saati, öğrencinin sınav giriş belgesinde belirtilen okul, salon ve saattir.
  • 4. sınıf öğrencilerine türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, ingilizce derslerinden, 5., 6., 7. sınıf öğrencilerine matematik, türkçe, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, din kültürü,  ingilizce derslerinden sorular yöneltilecektir.
  • sınav  özel eksen okullarında yapılacaktır.
  • sınav saatinden 30 dakika önce özel eksen okullarında hazır bulunmanız gerekmektedir.

PDF Sınav Şartları

Sınav Konuları

• sorular; 4., 5., 6 ve 7. sınıflarda, 15 mart 2019’a kadar işlenecek olan meb müfredatından sorulacaktır.

PDF Sınav Konuları

Veli Bilgilendirme Kılavuzu

PDF Veli Bilgilendirme Klavuzu

İletişim